Ajuntament d'Argentona / Serveis / Participació ciutadana / Ampliació Porta a Porta al barri del Cros
Ampliació Porta a Porta al barri del Cros
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Per què s'implanta la recollida porta a porta?

logo ampliació porta a portaAmb la recollida de la brossa porta a porta desapareixen la majoria dels contenidors tradicionals.

És el sistema que ofereix més beneficis ambientals, econòmics i socials.

Hi haurà un calendari establert que determinarà la fracció de brossa (orgànica, paper i cartró, envasos i rebuig) que es recollirà cada dia.

Quan hauré de baixar la brossa al carrer?

Entre les 20 i les 22 hores, sigui quin sigui el model de recollida porta a porta que s'implanti. 

El vidre continuarà dipositant-se als contenidors tipus iglú que actualment ja hi ha a la via pública.

La fracció de rebuig anirà sempre dins d'una bossa específica i taxada que l'Ajuntament facilitarà als veïns.

Què passa si es deixa una bossa amb un residu que no toca?

Si es troba un residu o bossa incorrecte, es traurà del contenidor, es dipositarà en una bossa transparent d'incidència, amb l'etiqueta corresponent, i es deixarà al portal corresponent. La bossa restarà al portal fins que el veí responsable la retiri, o fins al proper dia que es reculli aquell residu. L'Ajuntament activarà un protocol d'incidència per tal d'evitar que la situació es torni a produir.

Durant els mesos previs a la implantació del nou model de recollida, l'Ajuntament d'Argentona iniciarà una campanya informativa i de sensibilització al barri per tal d'acompanyar els veïns i veïnes en el procés d'implantació del sistema porta a porta i que es farà efectiu a principis del proper mes d'octubre.

T'ajudarem a resoldre tots els dubtes i consultes que puguis tenir al voltant de la separació de residus.

Decidim entre tots el model de recollida porta a porta

El diumenge 14 de febrer us animem a venir a la jornada lúdica i informativa que organitzarem a la plaça de Sant Miquel del Cros. A partir de les 11 del matí hi haurà inflables i jocs per als més petits. Farem una presentació de la implantació del sistema porta a porta a tots els veïns i veïnes i us informarem de com podeu participar i fer les vostres aportacions i suggeriments.

L'Ajuntament d'Argentona presenta els tres possibles models de recollida porta a porta que són més viables i millor s'adapten al barri del Cros

Com puc participar-hi?

S'ha programat una sessió de debat amb els veïns i veïnes, amb tres possibles dates per què pugueu participar a la que us vagi millor.

Les dates i hores proposades són:

  • Dimecres 24 de febrer 15:15 hores al Casal d'Avis del Cros
  • Dijous 25 de febrer 19:30 hores a l'Escola Sant Miquel del Cros
  • Diumenge 28 de febrer 11:30 hores a l'Espai Jove

En aquestes sessions us ajudarem a que valoreu cadascun dels models i entre tots escolliu l'opció que millor s'adapti a les característiques i necessitats del barri.

També podeu donar la vostra opinió sobre el model que trobeu que s'adapta millor al barri a través del formulari següent

Podeu enviar-nos un correu a participacio@argentona.cat o a l'Oficina municipal del Cros a l'adreça electrònica pladebarri@argentona.cat.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800