Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.07.2011
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'equip de govern fa públics els sous i retribucions dels regidors de l'Ajuntament
L'equip de govern de l'Ajuntament d'Argentona, mitjançant aquesta nota, vol aclarir algunes de les informacions parcials i esbiaixades que s'han publicat i difós a través de diversos mitjans de comunicació, xarxes socials i des de diverses formacions polítiques, en relació als sous i retribucions dels càrrecs electes .

Es recorda que el nou alcalde d'Argentona, a diferència de l'anterior batlle d'Argentona, que realitzava una dedicació del 80% que li possibilitava compatibilitzar l'alcaldia amb una altra activitat remunerada, tindrà una dedicació exclusiva i que percentualment rebrà una quantitat inferior al que correspondria aquest augment de la jornada laboral. Tant la retribució de l'alcalde com la dels regidors de govern es troben molt per sota dels criteris que recomanen la Federació i l'Associació Catalana de Municipis. En aquest sentit, l'equip de govern ha decidit actualitzar les dietes d'assistència, tant dels regidors del govern, que no tenen dedicació, com les de l'oposició.

A la nota que s'adjunta podreu consultar les retribucions i una relació comparativa del total de la massa salarial i sous bruts de la legislatura 2007-2011 i l'actual 2011-2015.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800