Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.11.2008
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona Connecta... la TDT!
Tot i que s'ha fet esperar, finalment Argentona ja pot connectar la Televisió Digital Terrestre (TDT), que substitueix la tecnologia analògica tradicional.


Des de fa pocs dies, els repetidors de TDT ja donen cobertura a pràcticament tot el terme municipal –nucli urbà, urbanitzacions i disseminats. Si bé l’índex de cobertura encara no és complet, està previst que el servei s'ampliï de manera progressiva.

La Generalitat de Catalunya, a través dels webs http://www.gencat.cat/societatdelainformacio/tdt i http://www.tdt.cat, facilita informació actualitzada sobre l'estat de les instal·lacions dels centres emissors.

Actualment, es poden sintonitzar, entre d'altres, canals digitals de Televisió de Catalunya (TV3, 3/24, K3/300, 33); canals digitals de Televisión Española (TVE1, La 2, Canal 24 horas, Clan); canals digitals de televisions privades catalanes (8TV); canals digitals de televisions privades estatals (Tele Cinco, Antena 3, La Sexta, Cuatro); i canals digitals de televisions comarcals (Canal Català Maresme, TV Mataró, Maresme Digital TV).

Cal recordar que per sintonitzar la TDT s'ha de disposar d'un televisor amb descodificador integrat o d'un aparell descodificador independent connectat al televisor. Igualment, s'ha de realitzar una connexió amb l'antena de l'habitatge, comunitària o individual, segons cada cas.

Per instal·lar i comercialitzar antenes, descodificadors i altres accessoris, cal posar-se en contacte amb una empresa instal·ladora autoritzada. Aquestes empreses s'identifiquen amb el distintiu “Agent TDT”. Al web http://www.tdt.cat o al telèfon 012 es poden consultar les dades de referència i de contacte d'empreses homologades, per comarca o municipi.

En cas d'una deficiència en la instal·lació o d'un mal funcionament de l'aparell de televisió o del descodificador, cal adreçar-se a qui hagi fet la instal·lació o bé a qui hagi comercialitzat l'aparell. Per formular queixes o reclamacions, l'Agència Catalana de Consum, trucant al 012 per demanar cita prèvia o escrivint a consum@gencat.cat (web http://www.consum.cat).

Ens agradaria conèixer de primera mà el grau de satisfacció dels argentonins i argentonines amb aquestes primeres connexions de TDT. Podeu deixar els vostres comentaris al bloc Argentona Participa!, a l'adreça http://argentonaparticipa.blogspot.com. Esperem la vostra opinió!





Argentona, 12 de novembre de 2008.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800