Notícies
Publicat el 08.04.2014
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Resum del ple municipal d'abril
Aquest dilluns es va dur a terme el ple corporatiu municipal d'abril, una sessió que es va desenvolupar amb rapidesa i que es va prolongar durant una hora.

El ple va comptar amb l'absència per malaltia del portaveu d'Agrupació d'Argentona, Félix Rosa.

A l'apartat de modificacions de les ordenances fiscals, es va aprovar la que regula els preus  dels serveis i venda del Museu del Càntir, fixant un preu de 15 € per al Càntir de l'any. També es va aprovar inicialment el protocol d'assetjament de l'Ajuntament d'Argentona.

A l'apartat de mocions, va prosperar una moció de la Candidatura d'Unitat Popular de suport a l'Assemblea Nacional Catalana, com a resposta a la sol.licitud del sindicat “Manos Limpias” per a la il·legalització de l'associació. També va aprovar-se amb els vots de tots els grups a excepció del PP la moció de la CUP en suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre i la lluita pels cabals ambientals, rebutjant el Pla Hidrològic de la demarcació hidrogràfica de l'Ebre aprovat pel Consell de Ministres el passat mes de febrer.

Va aprovar-se per unanimitat la moció de Tots per Argentona sol.licitant una campanya de sensibilització al barri del Cros i diverses urbanitzacions si finalment s'implanta el sistema porta a porta als veïnats del municipi.

A l'apartat final el govern va respondre consultes de l'oposició i també d'alguns veïns formulades prèviament, abans del torn obert al públic.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800