Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 05.08.2011
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Esplèndida participació a la XXXII Cursa Popular d'Argentona
Un total de 428 corredors han pres part aquest divendres a la 32a edició de la cursa popular d'Argentona, l'acte més matiner amb el que s'encetava el tercer dia de la Festa Major de Sant Domingo.

Amb sortida i arribada a la Plaça Nova, la prova presentava un recorregut de cinc quilòmetres i transcorria per alguns dels principals carrers de la vila. Joaquim Gutiérrez amb un temps de 16 minuts i 30 segons ha creuat en primera posició la línia d'arribada, mentre que en categoria femenina la vencedora ha estat Ester Tomàs.

 

La cita ha comptat amb una inscripció de rècord, 428 participants, 80 més que en l'edició del 2010. Les propostes esportives de la Festa Major continuaran demà al matí, en aquest cas amb una pedalada popular d'11 quilòmetres, amb sortida des de la Plaça del Molí a 2/4 de 10 del matí, i que es desenvoluparà pels voltants de la riera d'Argentona.

 

Les inscripcions es poden formalitzar des d'una hora abans de l'inici de la prova. Per a més informació podeu consultar la secció Esports del web municipal www.argentona.cat.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800