Opinió Grups Municipals
Publicat el 10.04.2019
CUP - A Argentona, més unitat popular
  • Se sent al carrer i tothom ho demana: unitat, unitat i unitat. No és una paraula buida, perquè que la unió fa la força és evident. Quan hem fet les coses conjuntament, han sortit sempre millor. Per això el nostre nom ens evoca a un objectiu innegable: la unitat popular. Allò que faci que, dins d'un mateix poble, persones diferents s'uneixin al voltant d'objectius comuns per a aconseguir-los. Juntes.

    El país ens ha donat un moment polític molt complex, únic i excepcional, que ha fet possible que moltes de les forces polítiques haguem estat disposades a trencar prejudicis polítics per a posar-nos d'acord. A Argentona, gràcies a la generositat de diversos agents, hem aconseguit bastir una plataforma que, a hores d'ara, ja és una realitat que avança cap a les eleccions municipals de maig: UNITAT • Argentona per la República.

    Aquest és un espai que, a iniciativa de les entitats (ANC i CDR) i a través dels partits (CUP, ERC i Argentona en Comú) interpel•la la vila d'Argentona sencera per a construir un ampli espai polític que aposti per posar les llibertats i les persones al centre de l'acció de govern. En altres paraules, unitat popular.

    Tenim la sort d'estar treballant colze a colze amb moltes persones i col•lectius que abans no havien format part de cap candidatura municipal. Això està enriquint el procés més del que ens podíem imaginar. D'aquesta manera, estem aconseguint una visió molt àmplia i participada de la feina que s'ha de fer en el futur.

    És col•lectivament com podem encara de la millor manera els anys que venen, i a Argentona podem dir amb orgull que, malgrat friccions i contradiccions, ho estem fent.

    Creguem-nos-ho, fem-ho, i deixem que els carrers ho segueixin cridant: unitat, unitat i unitat.

    Article publicat al Cap de Creus

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800