Notícies
Publicat el 08.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Obertes les preinscripcions per als PFI-PTT
Argentona segueix oferint el curs d'Auxiliar de Pastisseria i Forneria

Ja estan en marxa les preinscripcions als Programes de Formació i Inserció (PFI-PTT), el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional. Argentona ofereix, un any més, el curs d'Auxiliar de Pastisseria i Forneria a les Antigues Escoles del Cros, una formació adscrita a l'Institut Thos i Codina de Mataró.

Les sol·licituds es poden presentar fins dijous 9 de maig telemàticament o bé de manera presencial a les instal·lacions del PFI/PTT a les Antigues Escoles del Cros. Cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a a8960389@xtec.cat o bé trucant al 667279982. Les entrevistes d'orientació i valoració es duran a terme fins al 23 de maig. 

Trobareu tota la informació d'aquest curs (contingut, sortides acadèmiques i professionals, etc.), al següent enllaç: Curs d'auxiliar de pastisseria i forneria 

Per a més informació sobre les dates clau de la preinscripció i matrícula al PFI-PTT, els passos a fer, els requisits acadèmics i altres informacions importants consulteu: Preinscripció a PFI-PTT (gencat.cat)

 

Informació relacionada:

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800