Notícies
Publicat el 08.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Xerrades per a famílies
Els abusos sexuals i la relació afectiva sexual amb infants en l'entorn familiar centraran aquest cicle.
parlem de
La regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut d'Argentona, organitza tres xerrades de formació per a famílies amb fills/es de diverses edats que es duran a terme entre l'11 d'abril i el 16 de maig. Sota el paraigua 'Parlem de', es posaran sobre la taula aspectes com els abusos sexuals en diferents etapes i la sexualitat i afectivitat a casa. 

La primera de les xerrades serà Abusos sexuals a l'adolescència i es durà a terme el dijous 11 d'abril de 18 a 20 h a l'Institut d'Argentona. Estarà adreçada a famílies amb fills i/o filles de 12 a 17 anys i tractarà sobre la prevenció i detecció de l'abús sexual, plantejant a les famílies eines i estratègies específiques que permeten escoltar i acompanyar els i les adolescents en les seves inquietuds, pors i dubtes al voltant d'aquesta realitat.

La següent sessió girarà entorn la Sexualitat i afectivitat a casa i tindrà lloc el dijous 2 de maig de 18 h a 20 h al Saló de Pedra. Estarà adreçada a famílies amb infants de 0 a 12 anys i tractarà sobre l'educació afectiva sexual amb infants en l'entorn familiar. Per on comencem? Les converses que tenim són les més adequades per a la seva edat o per com són? L'abordatge parteix d'entendre la sexualitat des d'una perspectiva psicosocial i positiva, com un procés que ens acompanya tota la vida i influeix en el nostre desenvolupament personal.

L'última xerrada també tractarà els Abusos sexuals, però en aquest cas, a la infància. Es durà a terme el dijous 16 de maig de 18 h a 20 h al Saló de Pedra i estarà adreçada a famílies amb fills i filles de 0 a 12 anys. Es parlarà sobre la prevenció i detecció de l'abús sexual, dotant a les famílies d'eines i estratègies específiques que permeten escoltar i acompanyar els fills/es d'aquestes edats en les seves inquietuds, pors i dubtes al voltant d'aquesta realitat.

Les sessions són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia.

 Inscripcions 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800