Notícies
Publicat el 10.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Sant Jordi 2024
Del 15 al 26 d'abril, l'Ajuntament d'Argentona i entitats de la vila han programat diverses activitats al voltant de la Diada.
banner
Exposicions, presentacions, signatures de llibres, contes però també gegants, circ i dansa. Entre les activitats programades tampoc hi faltaran les tradicionals parades de roses i llibres, que dimarts 23 d'abril estaran instal·lades al centre de la vila.

Programa en pdf 

Dilluns, 15 d'abril Obertura de l'exposició Textos a la BibliotecaA les 19 h a la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel. cartell_autors
Inauguració d'una exposició de textos d'escriptors d'Argentona amb brindis per l'inici de les activitats de Sant Jordi amb vi d'Argentona.

Intervencions d'Emília Illamola, Maria Sanplà, Oriol Marfà, president de l'entitat organitzadora 'Amics de la poesia', i Quim Capdevila, Regidor de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Argentona.
Brindis amb vi de can Volart.

L'exposició es podrà visitar del 15 al 30 d'abril.

Organitza: Amics de la Poesia d'Argentona.

Divendres, 19 d'abrilPRESENTACIÓ DE LA REVISTA CULTURAL EN-LLAÇ A les 19 h a la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel.Enllaç

Presentació de la nova revista en-llaç, el  digital cultural que ja es pot  consultar des de fa unes setmanes a les xarxes (en-llac.cat)

El digital té la voluntat de difondre  activitats culturals i socials que es facin a Argentona.

Organitza: En-llaç.cat.

Diumenge, 21 d'abrilSIGNATURA DE LLIBRES AMB LES AUTORES I AUTORS D'ARGENTONA De 10.30 a 13.30 davant de la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel.Signatures

Les escriptores i escriptors d'Argentona Miquel Arnau, Anna Cabot, Sílvia Cantos, Montse Catà, Margarida Colomer, David Farell, Emília Illamola, Meritxell Jubany, Josep Lladó, Esteve Mach, Oriol Marfà, Francesc Navarro, David Obón, Dario Olaortua, Joan Pannon, Ricard Pérez, Maria Sanplà, Lourdes Serra, Jordi Solé, Enric Subiñà i Rosa Vila, signaran i dedicaran els seus llibres, que són a la venda a les llibreries de la vila.

Organitza: Amics de la Poesia d'Argentona.

 TROBADA I CERCAVILA DE GEGANTSInici de la cercavila a les 11 h a la pl. del Geganter Joan Padrós. gegants

Els geganters i grallers d'Argentona, juntament amb 3 colles convidades, faran la plantada de gegants a les 9 h a la plaça del Geganter Joan Padrós, des d'on sortiran en cercavila a les 11 h fins a la plaça Nova.

Organitza: Geganters i grallers d'Argentona.

Fins al 22 d'abril SORTEIG DE DUES PANERES CULTURALS A la Biblioteca d'Argentona Joan Fontcuberta i Gel.Panera

Participa al sorteig de dues Paneres Culturals de la Biblioteca Municipal d'Argentona! Emporta't 5 documents en préstec i entra en el sorteig que tindrà lloc el 23 d'abril al matí retransmès per Ràdio Argentona.

Dimarts, 23 d'abril VENDA DE LLIBRES I ROSES A CÀRREC DE DIFERENTS ENTITATS. D'ARGENTONA Durant tot el dia, a l'Av. Puig i Cadafalch, a la Pl. Nova i al C. Gran.

Al centre de la vila trobarem les tradicionals parades de llibres i roses.

  ACITIVITAT AJORNADA (JUGUEM A CONTES? DE LA CIA. TOMBS CREATIUS ) Activitat ajornada per condicions meteorològiques adverses juguem

Activitat familiar on els i les assistents participaran en el procés creatiu de la nova proposta de Tombs creatius i Carles Porta.

Aquesta, està inspirada en els contes clàssics i les llegendes populars com la Caputxeta vermella, la Ventafocs, el Patufet... A través del joc, s'hi expliquen els contes, explorant l'essència de les històries i dels personatges, experimentar-los i ser-ne protagonistes.

En aquestes sessions creatives es presentarà la proposta artística als assistents i podran interactuar de manera lúdica i activa amb els elements i personatges que en formen part. Cada sessió consistirà en l'explicació d'un conte, seguit de les dinàmiques proposades pels membres de la companyia.

Entrada gratuïta.

Dimecres, 24 d'abril TERTÚLIA LITERÀRIA ‘YO SÉ POR QUÉ CANTA EL PÁJARO ENJAULADO’ DE MAYA ANGELOU A les 19 h a la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel.

Publicat per primera vegada en 1969, aquest llibre és un clàssic de la literatura universal que ha conquistat a un milió de lectors a tot el món.

Entrada lliure i gratuïta, aforament limitat.

Dijous, 25 d'abrilL'HORA DEL CONTE ‘EL CIRC DE DRAP’ AMB MARTA CATALAN A les 18 h a la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel. Circ

D'una capseta oblidada a les golfes en sortiran històries del que va ser el circ més bonic del món. Fet de retalls, fils dibuixos i botons.

Cançons i històries per imaginar i viure la màgia del circ.

Adreçat a infants a partir de 4 anys.

Divendres, 26 d'abrilTEMPO, DE TONI MIRA A les 20.30 h a la Sala d'Argentona tempo

Toni Mira es proposa deixar-se contaminar per l'energia i per la manera d'entendre la dansa de les noves generacions de ballarins. Tempo vol convidar el públic a connectar el cos amb la imaginació i la memòria, evocant vivències i situacions emocionals que tots hem sentit algun cop escoltant o ballant un bolero, un vals o una peça de jazz.

Entrades a entrades.argentona.cat

13 € Anticipada / 17 € Taquilla

 

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800