Notícies
Publicat el 15.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Arriba la dotzena del Sense Portes
El festival omplirà Argentona d'arts de carrer del 4 al 6 d'octubre
sense portes 2024

L'Ajuntament d'Argentona, amb la col·laboració del Col·lectiu Sense Portes, ja està cuinant la dotzena edició del Festival Sense Portes. Enguany se celebrarà el 4, 5 i 6 d'octubre amb la voluntat de seguir treballant per esdevenir un referent en el món de les arts de carrer.

Any rere any, el Festival Sense Portes acull una àmplia diversitat d'espectacles, de disciplines molt diferents i destinats a tot tipus de públic. L'humor no hi falta mai, però tampoc la poesia, el teatre, la música i el circ. Tot plegat amb la voluntat d'obrir la mirada a tothom i oferir-nos la cultura amb tota la seva esplendor.

 Convocatòria artística del 20 de març al 20 d'abril 
Amb les dates i la imatge sobre la taula, la setmana vinent s'obrirà la convocatòria artística perquè totes les companyies i artistes interessades puguin fer la seva sol·licitud. Es podrà tramitar a través d'aquest formulari a partir de les 00 h del mateix dia 20 de març, i hi haurà temps fins al 20 d'abril inclòs. S'hi podran presentar companyies i artistes de tots els àmbits de les arts de carrers, des del circ fins al ball, passant pel teatre i la música entre altres.

Tots els espectacles optaran al Premi Pom d'Or al millor espectacle, un guardó que s'escull per votació popular.

 Convocatòria artística 

Amb la Col·laboració del: Col·lectiu Sense Portes
Amb el suport de: Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya (Departament Cultura)
Festival associat a: Plataforma d'Arts de Carrer

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800