Notícies
Publicat el 14.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Biblioteca, en línia
Per tal de facilitar l'accés a tots els usuaris i usuàries, ja es pot consultar el catàleg online i contactar a través de Whatsapp
pantalla catàleg biblio

La Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel treballa constantment per acostar-se als seus usuaris i usuàries. Des de fa uns mesos es pot consultar tot el seu catàleg de manera telemàtica a través del portal biblioteca.argentona.cat, on també podeu fer reserves i veure l'agenda d'activitats. La pàgina principal d'argentona.cat també ha incorporat un bàner que enllaça directament amb aquesta plana web per facilitar la navegació.

D'altra banda, des de fa uns dies, la biblioteca també ha incorporat un nou canal de comunicació amb els seus usuaris i usuàries, el WhatsApp. Si us doneu d'alta, podeu demanar informació, gestionar els préstecs o reserves i rebre l'agenda d'activitats setmanal. Només cal afegir el número 617423966 als contactes del telèfon i enviar al mateix número la paraula ALTA + NOM i COGNOMS. La persona interessada rebrà un missatge de benvinguda. L'horari d'atenció serà el mateix que el d'obertura de la biblioteca: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800