Biblioteca
Conferència
Presentació de llibre
Sociolingüística per a joves del segle XXI de Jordi Solé i Camardons
correllengua 2024

El llibre recupera l'esperit de Sociolingüística per a joves però ara totalment actualitzat. Sense trair l'estil i l'esperit que el va veure néixer, conserva l'esquema i els apartats però amb correccions, esporgades necessàries, molts nous afegits, nova bibliografia, nous subapartats temàtics, nous exemples que aclareixen els comentaris teòrics  i incorporant molts conceptes i comentaris actuals en tots els apartats. Un llibre nou adreçat ara als joves del segle XXI.

El llibre, concebut des de la consciència i la pràctica sociolingüística ecoidiomàtica, vol ser no un “catecisme” doctrinari sinó una proposta d’ètica sociolingüística, un llibre integrat en el discurs de la responsabilitat, perquè tots els parlants som en alguna mesura responsables del present i del futur de les llengües.

Acte organitzat per CAL Argentona en el marc del Correllengua 2024. L'autor, Jordi Solé i Camardons estarà acompanyat per la filòloga Meritxell Freixas del Centre d'Estudis Argentonins, qui conduirà l'acte.

Divendres
3
maig
2024
19h
Lloc Biblioteca Municipal d'Argentona Joan Fontcuberta i Gel
Adreça c/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza CAL Argentona
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800