Notícies
Publicat el 09.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
S'obre la convocatòria a la II Beca Burriac
Els projectes sobre recerca històrica i cultural d'Argentona es poden presentar fins al 20 de setembre de 2024
frontal

Formulari d'inscripció

Tríptic bases PDF


L'Ajuntament d'Argentona ha obert el termini de presentació de projectes per optar a la II Beca Burriac d'Argentona, que té com a objectiu l'estudi i la recerca històrica i cultural del municipi i el seu entorn, en els seus aspectes històrics, arqueològics, antropològics, socials i econòmics.

La Beca Burriac, que és bianual, arriba a la segona edició després del canvi de format que va experimentar ara fa dos anys. A diferència del Premi Burriac, l'esperit de la beca és el d'avaluar en primer terme el projecte d'estudi i, posteriorment, fer l'encàrrec del treball finalista a la proposta guanyadora.

Està dotada amb una aportació de 4.000 euros. Totes aquelles persones o col·lectius interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al 20 de setembre de 2024, aquest inclòs.

Condicions de participació

Els projectes han de versar sobre aspectes històrics, socials o culturals de la vila d'Argentona o el seu entorn, han de ser d'autoria pròpia, i no han d'estar compromesos en tràmits de publicació amb cap editorial o presentats en altres premis pendents d'adjudicació.

Hauran de tenir una extensió mínima de cinc pàgines i detallar aspectes com el tema d'investigació, els objectius a assolir i desenvolupament del treball, metodologia i fonts de consulta i bibliografia que s'emprarà.

La proposta guanyadora, una vegada es doni a conèixer el veredicte, disposarà d'un any natural per elaborar i presentar el treball documental.

El formulari de sol·licitud, així com tota la informació i bases de la beca Burriac es poden consultar a: www.argentona.cat/becaburriac. També a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona.

El veredicte del projecte guanyador, o si la beca quedés deserta, si fos el cas, es farà públic  22 de novembre de 2024.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800