Biblioteca
Literatura
Tertúlia Literària
Yo sé por qué canta el pájaro enjaulado de Maya Angelou
Yo se porque canta un pájaro enjaulado

En la primera i més coneguda de les seves novel·les autobiogràfiques, Maya Angelou ens parla de la seva dura infància i dels tràngols pels quals va haver de passar fins a convertir-se en una dona independent. Criada en un petit poble d'Arkansas per la seva àvia, Angelou va aprendre molt d'aquesta dona excepcional i d'una comunitat extraordinàriament cohesionada; unes lliçons de vida que l'ajudarien a suportar les dramàtiques circumstàncies a les quals va haver d'enfrontar-se posteriorment en Sant Lluís i Califòrnia. Aquest emocionant relat retrata també la vida de la major part de la població negra del Sud dels Estats Units durant la primera meitat del segle XX.

Angelou, una de les poetes més famoses dels EUA, tenia un do extraordinari per a narrar; el seu llibre, que és alhora alegre i trist, misteriós i memorable, com la infantesa, ens parla dels anhels i pors infantils, de l'amor i de l'odi, de com les paraules poden fer del món un lloc millor.

Publicat per primera vegada en 1969, Yo sé por qué canta el pájaro enajulado és un clàssic de la literatura universal que ha conquistat a un milió de lectors a tot el món.

Dimecres
24
abril
2024
19h
Lloc Biblioteca Municipal d'Argentona Joan Fontcuberta i Gel
Adreça c/ Gran, 3-5
Hora 19 h
Durada 1 hora aprox.
Organitza Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Literatura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800