Ajuntament d'Argentona / Serveis / Participació ciutadana / Com puc participar al procés participatiu del Pressupost municipal?
Com puc participar al procés participatiu del Pressupost municipal?
 
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

El procés ofereix diversos mecanismes per participar-hi. Qualsevol entitat o ciutadà pot prendre part a la fase inicial d'aquest procés de pressupost participatiu, presentant les seves propostes i iniciatives.

Fins al 10 de març pots fer-nos arribar les teves propostes per al Pressupost Participatiu 2017 mitjançant el web del Pressupost Participatiu 2017 o bé amb la butlleta que trobaràs al díptic que s'ha distribuït a tots els domicilis i que podràs deixar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament d'Argentona (c/ Gran, 59) o a l'Oficina municipal del Cros. També podràs recollir el díptic i la butlleta al mateix Ajuntament d'Argentona i l'Oficina del Cros.

Si vols formar part dels grups de debat del pressupost participatiu que avaluaran i escolliran les propostes finalistes que es portaran a una consulta ciutadana final, envia'ns un correu electrònic amb les teves dades de contacte a participacio@argentona.cat, posant a l'assumpte del missatge “Pressupost Participatiu”.

Durant els mesos d'agost i setembre podràs escollir les propostes que més t'agradin mitjançant una consulta ciutadana que es farà via online i també de manera presencial. Clica aquí per votar

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800