Notícies
Publicat el 08.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'argentoní Hugo Manchón, ben posicionat per entrar al Parlament
Molt proper a Dolors Montserrat, és el número 6 de la llista per Barcelona
foto de grup - pp

Si les enquestes electorals no s'equivoquen, el jove argentoní Hugo Manchón té molts números per convertir-se en diputat en el proper Parlament de Catalunya. Manchón, de trenta-dos anys, és el número sis de la llista del Partit Popular per Barcelona.

Tot i la seva joventut, Manchón ja ha consolidat una trajectòria prometedora dins el partit com a assessor del Ministeri de Sanitat i, actualment, com a assessor al Parlament Europeu. De fet, aquesta proximitat amb la parlamentària europea Dolors Montserrat, ha estat clau perquè Manchón formi part dels deu primers noms de la llista per Barcelona.

Precisament Dolors Montserrat és la directora de la campanya dels populars i ha encarregat a Hugo Manchón la gestió de les xarxes socials. Tot i aquesta estreta col·laboració, Manchón nega que pertanyi a l'anomenat grup de “montserratistes”, tal com es denomina als propers a Dolors Montserrat, enfront dels populars propers al candidat, Alejandro Fernández.

Manchón confia entrar al proper Parlament de Catalunya com a diputat popular i assegura que treballarà per resoldre els problemes que afecten directament Argentona i el Maresme. Posa l'accent en la necessitat de reduir els impostos i millorar la seguretat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800