Notícies
Publicat el 08.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CH Laietà masculí afronta la recta final cap a l'ascens amb optimisme
Els jugadors d'Àlex Gomà no només depenen d'ells mateixos per tenir opcions de pujar de categoria
CH Laietà Argentona masculí

El sènior masculí del Club Handbol Laietà Argentona, liderats per Àlex Gomà i Xavier Sànchez, ha superat l'equador de la segona fase de promoció d'ascens amb cert optimisme. 

Amb un balanç de dues derrotes i tres victòries consecutives, els argentonins han de guanyar les 3 jornades que queden per tenir opcions a pujar de categoria. Això sí, hauran d'esperar que el Gavà B, en tercera posició, perdi almenys 3 dels 8 punts en joc i que el Ràpid de Cornellà B no guanyi diumenge al pavelló d'Argentona. En aquesta fase promocional d'ascens, els dos primers pujaran a Primera Catalana, però l'equip amb més opcions d'ocupar una d'aquestes places és l'OAR Gràcia Sabadell Júnior, ja que és líder en solitari a la classificació.

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, l'entrenador de l'equip masculí, Àlex Gomà, ha explicat "que estem animats, però no serà gens fàcil". Gomà justifica les derrotes de les dues primeres jornades per la manca de jugadors lesionats i compromisos professionals. A partir d'aquí, l'equip s'ha refet i ve d'aconseguir 3 victòries consecutives que els manté "amb possibilitats matemàtiques d'ascens". L'entrenador argentoní es mostra optimista i convençut que "ho podem guanyar tot, però necessitem que el Gavà B perdi un partit i n'empati un altre".

El pròxim diumenge 12 de maig (jornada 5 de la fase d'ascens), els argentonins rebran la visita del Club Handbol Ràpid Cornellà B a partir de les 19h al Pavelló Poliesportiu Municipal d'Argentona. L'entrenador espera el suport de l'afició en aquest tram final de la competició i confia a seguir amb la seva fortalesa com a locals.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800