Notícies
Publicat el 08.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Marxa de les Fonts d'Argentona celebra diumenge la 27a edició
Hi ha una setantena de persones inscrites
Marxa de les Fonts 2023

Diumenge vinent, 12 de maig, Argentona celebrarà la Marxa de les Fonts, una caminada popular i no competitiva que transcorre per camins i corriols degudament senyalitzats a l'entorn del municipi. Aquesta 27a edició ve marcada per la sequera, però també per la coincidència amb el dia d'eleccions al Parlament de Catalunya. Per això, el Grup de Muntanya ha anunciat que l'inici de la marxa es traslladarà a la Plaça Nova, des d'on sortiran els dos recorreguts (10 i 14,5 quilòmetres). 

La Marxa, gràcies a la feina de restauració i neteja del Grup de les Fonts, sumarà una nova font al recorregut: la de Gavatx. Tot i això, degut a la sequera, de les catorze fonts de la caminada, només la Font d'en Quico es podrà veure brollar.

Montse Collado, responsable de l'organització de la Marxa, ha destacat el valor afegit de sensibilització i consciènciació de l'estat actual de sequera, ja que "els camins i corriols estan bastant secs". 

Hores d'ara, a la Marxa de les Fonts hi ha una setantena de persones inscrites. Per participar-hi, es pot formalitzar la inscripció al web del Grup de Muntanya o el mateix dia de la caminada.

Marxa de les Fonts cartell 2024

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800