Notícies
Publicat el 07.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'No he deixat el PSC, el PSC d'Argentona m'ha deixat a mi'
La regidora no-adscrita ha obert la roda política del Ple d'abril
susana_lópez

Susana López ha obert avui la roda política de Ràdio Argentona en la seva nova condició de regidora no adscrita. L'exportaveu socialista ha carregat contra el seu antic grup pel tracte rebut.

Assegura que encara no ha entès per què l'han empès a marxar i es referma en la seva intenció d'acabar la legislatura defensant els valors socialistes.
"No he deixat el PSC, el PSC d'Argentona m'ha deixat a mi. Ha estat un problema de persones, no de sigles ni cadires", ha assenyalat. 

López s'ha mostrat sorpresa pel fet que el PSC votés en contra de la moció sobre l'amnistia, que precisament han impulsat els socialistes des del govern de l'estat. I ha recriminat a l'actual portaveu del PSC, Mar Rodríguez, que només intervingués per demanar la modificació dels estatuts de la companyia d'aigües amb l'objectiu de deixar fora la participació de la regidora no adscrita.

Sobre altres qüestions, Susana López donaria suport al govern si decideix no obrir la piscina municipal aquest estiu, donat que Argentona encara no aconsegueix consumir per sota del topall màxim marcat i això li comportarà haver d'afrontar dures sancions econòmiques.

Finalment, sobre les eleccions de diumenge, espera que Salvador Illa faci bones les enquestes i pugui ser investit president de la Generalitat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800