Notícies
Publicat el 30.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El món local es divideix davant el moviment de Pedro Sánchez
La majoria es queixa de maniobra electoralista
moncloa

És la notícia de les darreres hores, la decisió de Pedro Sánchez de continuar al capdavant de la presidència de l'estat, després de cinc dies en els quals els seus propis companys de partit, temien una dimissió irrevocable. Per això avui hem volgut saber com ho analitzen les formacions locals, donat que l'estabilitat de l'Estat afecta directament el món municipal.

La majoria de les formacions veuen en la decisió de Sánchez una maniobra per interferir a les eleccions del 12M. De fet, la maniobra del líder socialista només obté l'aval del PSC i de la regidora no adscrita. Mar Rodríguez és la nova portaveu del PSC Argentona.

Malgrat haver abandonat la militància del PSC, Susana López (regidora no adscrita) també respira alleujada després que Pedro Sánchez hagi decidit mantenir-se en el càrrec.

La resta de representants locals es mostren molt crítics amb el rebombori generat per Sánchez. Fran Fragoso és el cap de llista del Partit Popular.

Des dels partits independentistes critiquen que Sánchez no hagi criticat la guerra bruta fins que no l'ha afectat personalment. Montse Cervantes és la cap de llista d'Avancem Junts.

En la mateixa línia, Esquerra denuncia que Sánchez ha fet una maniobra electoralista. Mariona Pasqual és la representant dels republicans a l'Ajuntament d'Argentona.

Finalment, Toni Segarra, cap de llista del grup d'Unitat i Bernat Calvo, d'Ara Argentona, ironitzen sobre el que ha passat. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800