Notícies
Publicat el 03.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Adriana Pons campiona d'Espanya al torneig de Seleccions Autonòmiques de futbol sala sub-14
La jugadora argentonina del FS Olímpic d'Argentona femení s'endú la medalla del campionat després de fer una bona actuació a la final
Adriana Pons Redondo

La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala es va proclamar campiona d'Espanya de Seleccions Autonòmiques després de guanyar 4 a 2 a la Comunitat de Madrid. El campionat es va celebrar a finals de març al municipi gallec de Sanxenxo (Pontevedra) i va reunir més de 500 jugadores d'entre les 24 seleccions participants, una bona representació de les millors promeses nacionals del futbol sala femení.

La competició ha comptat amb l'actuació destacada de l'argentonina Adriana Pons Redondo, jugadora de cadet femení del Futbol Sala a l'Olímpic Argentona. Amb tan sols 14 anys, combina els estudis a l'Institut d'Argentona amb l'esport i, malgrat la seva curta edat, pot presumir de guanyar la lliga de l'actual temporada (23-24) i ser la segona millor golejadora de l'equip. Després d'aconseguir el títol de lliga, l'argentonina va ser una de les jugadores convocades per la selecció comarcal a finals de l'any passat on la seleccionadora catalana Laia Fernández es va fixar en ella.

De la quarantena de jugadores catalanes convocades a les proves de la selecció, l'argentonina va ser una de les que finalment va tenir el vistiplau de participar en el campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol Sala al municipi de Sanxenxo. La selecció catalana va arribar a la final sense encaixar cap gol i va haver de guanyar a les seleccions de Galícia, Andalusia, Melilla i Castella-la-Manxa. Ja a la final, l'argentonina va estar a punt d'anotar el segon gol de l'equip després d'un bon xut quan el domini de la selecció catalana era total. La jove futbolista confessa que, malgrat els nervis del campionat, va fer un dels millors partits del torneig.

L'Adriana té clar que vol arribar a ser professional, però lamenta que la temporada vinent haurà de buscar-se un altre club de per seguir competint perquè el seu actual equip, l'Olímpic d'Argentona, no disposa de categoria juvenil per seguir la seva carrera esportiva.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800