Notícies
Publicat el 14.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pere Móra: 'Els treballs per compensar la pressió d'aigua no són fàcils'
El regidor d'Obres Públiques afirma que estan treballant per solucionar-ho, però no creu que pugui ser 'a curt termini'
gota aigua

Fa dies que alguns veïns del municipi es queixen que l'aigua els surt amb poca pressió. L'Ajuntament, per la seva banda, ha emès un comunicat on assegura que estan treballant per normalitzar el servei. 

Els problemes amb el subministrament estan afectant diverses zones del municipi. En Juan Chillida, veí del carrer General Llauder, explica que els passa des de fa un mes i que, aquest diumenge, no podien dutxar-se "ni fer servir la rentadora". 

L'Ajuntament ha emès un comunicat on assegura que estan treballant per reequilibrar el servei i normalitzar la situació. Els problemes sorgeixen arran de l'envelliment de la xarxa municipal i la concentració dels consums en unes franges horàries determinades a conseqüència de l'escalada dels preus. Pere Móra, regidor d'Obres Públiques, diu que no saben quan es podran acabar els treballs, "però no sembla que pugui ser a curt termini". 

A més, l'Ajuntament demana als veïns i veïnes afectats que comprovin que el problema no està relacionat amb la instal·lació de casa seva i que contactin amb la companyia d'aigües.  

A excepció d'aquestes afectacions puntuals, la companyia assegura que està subministrant aigua per sobre dels límits mínims de pressió que indica la normativa vigent. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800