Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 24.07.2014
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Programa d'actes de la Festa Major d'Argentona
A finals d'aquesta setmana s'iniciarà la distribució en paper per les llars d'Argentona del programa conjunt de Festa Major i de la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa, i que ja pots consultar en format online.

Resten ja pocs dies perquè Argentona s'ompli d'activitat, gresca, festa i la millor ceràmica internacional. La propera setmana es duran a terme els primera aperitius d'una programació que tindrà com a dates centrals del calendari del 2 al 4 d'agost, amb la Fira de Ceràmica, i la Festa Major que concentrarà les seves propostes del 3 al 6 d'agost. El dilluns 4 d'agost, festivitat de Sant Domingo, l'agenda es complementarà amb la Festa del Càntir.

Entre els plats forts d'aquesta Festa Major cal destacar l'obra teatral "Els homes són de Mart i les dones són de Venus", que es presentarà el dijous 31 de juliol a les 21:30 hores a La Sala d'Argentona.

Divendres 1 d'agost, a les 18:30 hores, tindrà lloc al Saló de Pedra la presentació del conte "Les nostres festes", una divertida proposta de literatura infantil a càrrec de Martí Marfà i Maria Mora, amb les il·lustracions d'en Jordi López.

La "Suite poemàtica musical d'Argentona", del dissabte 2 d'agost a la tarda a La Sala, serà una de les principals propostes del cap de setmana.

També el dimecres 6 d'agost caldria subratllar l'espectacle teatral "Las Gallegas" de la companyia Lolita Corina, a la plaça de l'Església (21:30h).

Al llarg d'aquests dies, les parades de ceràmica es combinaran amb la fira d'Artesania i amb moltes altres propostes culturals, lúdiques i musicals, a més de la programació potent i fresca de Garrinada.

No esperis més, consulta i descarrega't el programa d'actes. La Festa Major ja s'acosta!

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800