Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
La mociķ per declarar Argentona territori catalā lliure marca el ple de setembre
El ple corporatiu d’Argentona va aprovar aquest dilluns una mociķ, com han fet d’altres localitats catalanes, per declarar-se territori catalā lliure. Aquesta proposta presentada per Argentcat va comptar amb 11 vots a favor, l’abstenciķ dels dos regidors del PSC, Agrupaciķ d’Argentona, del regidor d’Uniķ Manel Cruz i el vot contrari del Partit Popular.

Aquest punt va ser el que més expectaciķ va generar d’una sessiķ que també va incloure la resoluciķ de les alˇlegacions i l’aprovaciķ de les contribucions per al projecte d’urbanitzaciķ de l’Avinguda Nostra Senyora de la Salut i Jaume Baladia i que no va recolzar el plenari en la sessiķ del passat mes de juliol.

 

Finalment, el govern va comptar amb el suport d’Agrupaciķ Argentona i l’abstenciķ de Tots per Argentona per tirar endavant la iniciativa, que va trobar l’oposiciķ de la CUP, Partit Popular i el regidor no adscrit Jaume Uribe. Tots ells van coincidir a assenyalar que, davant la situaciķ de crisi econōmica, aquesta obra suposava un enorme esforį per als veīns.

 

Pel que fa a les altres mocions, el grups del govern (CIU, PSC, Argentcat i l’Entesa) van presentar una mociķ relativa a la reimplantaciķ del programa Prepara, com a resposta a les mesures implantades pel govern central en l’āmbit de la requalificaciķ professional i la desocupaciķ. Tots els grups van donar el seu suport, amb el vot en contra del Partit Popular i Agrupaciķ d’Argentona i l’abstenciķ del regidor no adscrit Jaume Uribe.

 

També va prosperar la mociķ de la CUP contra la mesura de suprimir la paga extra als treballadors públics i només el PP, que va proposar incloure al text una reducciķ del sou dels regidors, va abstenir-se.

 

La part final del ple va incloure també dues mocions no aprovades d’Agrupaciķ Argentona en relaciķ a la urbanitzaciķ de Can Raimí i una altra de Medi Ambient i Sanitat,i un rāpid torn de precs i preguntes. La sessiķ va finalitzar passats pocs minuts després de dos quarts de dotze de la nit.

 

 

 

Publicat el 19.09.2012
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter