Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 28.10.2008
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona Participa!
L’àrea de Participació de l’Ajuntament d’Argentona llança el bloc Argentona Participa! per fomentar la participació ciutadana de la Vila.


Tots aquells que alguna vegada s’han plantejat què és exactament això de la Participació Ciutadana, com s'hi pot participar, quan, on, etc., trobaran en aquest bloc una àmplia informació sobre les diferents maneres, els canals i els mecanismes de participació que hi ha actualment a Argentona, tant en l'àmbit associatiu com en l'individual.


Què és Argentona Participa!?
Tal com s’explica en la presentació del bloc, Argentona Participa! és el projecte participatiu de l’Ajuntament d’Argentona amb el qual es pretén fomentar la incorporació de la visió de la ciutadania en els afers públics. Aquest projecte neix de la voluntat de millorar la qualitat democràtica a la Vila, entenent que la participació ciutadana és quelcom massa valuós com per limitar-ho només a votar cada quatre anys.


La importància de la participació
En la nova realitat que vivim, moltes de les decisions que es prenen no sempre agraden a tothom. La participació tampoc no és cap recepta màgica capaç d’eliminar els conflictes i que ho pugui solucionar tot, però sí que és cert que les decisions i propostes que es prenen participativament tenen més possibilitats d’èxit, en el sentit que s’assumeixen polítiques que han sorgit del consens previ.


Sens dubte, el bloc permetrà seguir l’actualitat participativa i intercanviar opinions i comentaris. Així dons, si us agrada expressar la vostra opinió, si voleu participar activament, aquest és el vostre bloc!

Argentona participa a http://argentonaparticipa.blogspot.com.


Argentona, 28 d’octubre de 2008.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800